De Vernieuwde zakelijkheid

Het Boek

De Vernieuwde Zakelijkheid

De vernieuwde zakelijkheid

Pre-Order het boek

‘De vernieuwde zakelijkheid’, de simpelheid van direct en duurzaam succes, is het nieuwe boek van Rob van Dort & Ronald Rhijnsburger, die in het eerste kwartaal 2020 uitkomt in het Nederlands en in het derde kwartaal 2020 in het Engels.’  

‘De Vernieuwde Zakelijkheid’

 39,95

incl. btw excl. verzendkosten

Investeer in duurzaam succes en bestel het boek
‘De vernieuwde zakelijkheid’. 

Het boek ‘De vernieuwde zakelijkheid’ geeft u en uw organisatie een vernieuwende blik over hoe u op een simpele manier direct en duurzaam succes kunt bereiken. Zowel zakelijk als privé. Rob van Dort en Ronald Rhijnsburger nemen u in hun boek mee naar een volgend level. Door een andere kijk, manier van denken, communiceren en handelen zult u efficiënter, krachtiger en meer empathisch in het leven komen te staan. Succes is een manier van leven en ligt in elke actie besloten.

In het theoriegedeelte worden oude patronen, structuren en systemen kritisch onder de loep genomen. Een nieuwe manier van benaderen als mens wordt hier inzichtelijk gemaakt. Het oude maakt plaats voor het nieuwe. Het praktijkgedeelte geeft u praktische, direct toepasbare en waardevolle handvatten die kunnen leiden tot constructieve ideeën waardoor succes heel gewoon blijkt te zijn.

Categorie:
Scroll naar top